Automatizari - Accesorii Grupuri de pompare Distribuitor-colector termoizolat pentru 2 grupuri de circulatie ESBE GMA 421 Distribuitor-colector termoizolat pentru 2 grupuri de circulatie ESBE GMA 421
Distribuitor-colector termoizolat pentru 2 grupuri de circulatie ESBE GMA 421
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz Rigole dus Rigole dus

Distribuitor-colector termoizolat pentru 2 grupuri de circulatie ESBE GMA 421

Pret: 1.37500 lei cu TVA
Disponibil la comanda
Producator:   ESBE - Suedia
Cod produs:   66001200
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Distribuitor-colector termoizolat pentru 2 grupuri de circulatie ESBE GMA 421

Descriere Distribuitor-colector termoizolat pentru 2 grupuri de circulatie ESBE GMA 421

Date tehnice:
- Presiune statica maxima: - 6 bar (600kPa)
- Bypass: - incorporat la seria GMA500, dezactivabil
- Mediu de lucru: - 0... +110 gr C
Conexiuni:
- spre cazan filet exterior G 1 1/2
- spre circuite nuca rotativa RN 1 1/2
Distanta intre racorduri:- 125mm intre axele racordurilor spre grupurile de circulatie
Materiale constructive: - otel S235 cu acoperire de protectie de culoare neagra
Izolatie: - polistiren EPP  0,036 W/mK, conform cu EnEV2014
Accesorii incluse:
- suporti montare pe perete, distanta 82mm pentru a pastra axia-litatea conexiunilor distribuitorului cu ale grupului de circulatie
- conectori pentru racordarea GMA la grupurile de circulatie Esbe indiferent de diametrul de racord al acestora


Seria GMA de distribuitoare este destinata a asigura conectarea facila a doua, trei, patru sau cinci grupuri de circulatie din seriile GDA, GFA, GRA sau GRC in paralel.
Seria GMA sunt echipate cu izolatie termica din polistiren conform cu normativele si sunt livrate cu coliere de montaj si sunt prevazute cu un locas special pentru montarea unui senzor.
Seria GMA500 este un distribuitor-colector cu separator hidraulic (schimbator de caldura) integrat, avand si un bypass pentru egalizarea presiunilor si este dedicat doar sistemelor unde exista pompa de circulatie pe circuitul primar de la rezervor sau cazan.
Seria GMA400 este un distribuitor-colector pentru conectarea a doua pana la cinci grupuri de circulatie si este destinat in special sistemelor unde nu exista pompa de circulatie pe circuitul primar; acesta se poate folosi si pentru sistemele cu pompa de circulatie pe primar (cu cazan mural de exemplu) avand un bypass integrat pentru situatia in care niciun grup de circulatie nu functioneaza.

Alte produse din categorie
Discount 9%
1589.00 lei
1439.00 lei