Automatizari - Accesorii Grupuri de pompare Grup de circulatie ultra-compact ESBE GDA211-25 Grup de circulatie ultra-compact ESBE GDA211-25
Grup de circulatie ultra-compact ESBE GDA211-25
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Panouri solare Panouri solare Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Gaz/GPL Echipamente/Accesorii Filtre magnetice antimagnetita Filtre magnetice antimagnetita Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe, Hidrofoare, Motopompe Pompe, Hidrofoare, Motopompe Panouri comanda pompa Panouri comanda pompa Presostate Presostate Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Controlere pentru pompe (pentru cazane cu combustibil solid) Vane motorizate Vane motorizate Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Incalzire electrica Incalzire electrica Aer conditionat inverter Aer conditionat inverter Boilere si Puffere Boilere si Puffere Calorifere/Radiatoare Calorifere/Radiatoare Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Tratarea si stocarea Apei Tratarea si stocarea Apei Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU Ventilatoare baie Ventilatoare baie Baterii sanitare Baterii sanitare Rezervoare WC ingropate/incastrate Rezervoare WC ingropate/incastrate Surse UPS Surse UPS Stabilizatoare de tensiune Stabilizatoare de tensiune Purificatoare si dezumidificatoare de aer Purificatoare si dezumidificatoare de aer Casa si gradina Casa si gradina Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Butelii de egalizare a presiunii Butelii de egalizare a presiunii Vase de expansiune Vase de expansiune Armaturi Industriale Armaturi Industriale Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Robineti de trecere cu sfera si fluture Giacomini Fitinguri de imbinare rapida GEBO Fitinguri de imbinare rapida GEBO Termostate de ambient BLAUTHERM Termostate de ambient BLAUTHERM Incalzitoare terasa Incalzitoare terasa Boilere inox MOTAN Boilere inox MOTAN Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Contoare de apa/Apometre.Camine apometru Convectoare pe gaz Convectoare pe gaz Produse TOLSEN Produse TOLSEN Incalzitoare instant pe gaz Incalzitoare instant pe gaz

Grup de circulatie ultra-compact ESBE GDA211-25

Pret: 1.71500 lei cu TVA
Disponibil la comanda
Producator:   ESBE - Suedia
Cod produs:   61001100
Contact: 021.345.56.07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Declaraţie pe propria raspundere reguli TVA 9%

Pentru aplicarea cotei reduse de TVA 9% pentru pompele de caldura si pentru panourile solare legea prevede urmatoarele:

  •  Pentru a beneficia de acordarea facilităților conform prevederilor alin. (3) lit. q), r) şi s), cumpărătorii persoane juridice să semneze la dispoziţia furnizorului o declaraţie pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 (click aici)  la legea 216/2023.
  •  În cazul cumpărătorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusă conform prevederilor alin. (3) lit. p), r) şi s) pe baza semnăturii cumpărătorului de primire a produselor, aplicată pe factura în care se menţionează expres adresa locuinţei de instalare a produselor, iar în caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaraţii pe propria răspundere conform modelului prevăzut în anexa nr. 2 (click aici) la legea 216/2023.

Citeste mai mult

Grup de circulatie ultra-compact ESBE GDA211-25

Descriere Grup de circulatie ultra-compact ESBE GDA211-25

Caracteristici Grup de circulatie ultra-compact ESBE GDA211-25:
Presiune statica maxima: - 6 bar (600kPa)
Mediu de lucru: - 0... +95°C, apa, apa cu glicol 50%,
Mediu ambiant: - 0...+50°C
Conexiuni: - intrare filet exterior, iesire filet interior,
Distanta intre axe: - 125mm
Diametru nominal: - DN25 sau DN32, functie de model
Conexiuni: - 1½” la distribuitor, spre circuite 1”
Materiale constructive: - alama si otel, etanseizari din PTFE, EPDM si fibre Aramidice
Izolatie: - polistiren EPP λ 0,036 W/mK
Pompa electronica: - Wilo Para 25/6 (6,2mCA, 3…43W) la DN25 si Wilo Para 25/8
(8mCA, 10…75W) la DN25; 230V, protectie IPX4D, clasa F
Capacitate sistem: - diagrame si metode de calcul la pagina 325
Dimensiuni: - DN25 = 379x250x146mm
Norme de fabricatie: - PED 97/23/EC, art 3.3, clasa de eficienta energetica A
Accesorii optionale: - distribuitoare termoizolate seria GMA400/500, vezi pagina 290
Producator: - ESBE, fabricat in Suedia


GDA este un grup de circulatie ultra-compact destinat sa asigure in cel mai eficient mod posibil distributia directa a agentului pe circuitul tur.
Este echipat cu pompa de inalta eficienta energetica si cu o termoizolatie croita special pentru a minimiza pierderile de energie.
Toate componentele necesare sunt incluse, produsul a fost creat sa asigure o instalare foarte simpla.


Componente:
- carcasa izolanta din polistiren,
- 2 robineti de inchidere cu termometre integrate,
- semi-olandezi,
- pompa cu turatie variabila,
- aerisitor,
- suport de montaj pe perete,
- instructiuni.

Alte produse din categorie
Discount 9%
1589.00 lei
1439.00 lei